Döğer İlkokulu
DÖĞER MAH. AŞAĞI DÖĞER KÜME EVLERİ DÖGER ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 4A DİCLE / DİYARBAKIR
0542 456 15 21 (MEHMET BERAT ATEŞ)
...

VİZYON

İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

2011-2012 ve 2012-2013 İlçe kızlar Voleybol Şampiyonu. 2014-2015 İlçe futbol ikinciliği.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Tekli öğretim

Dicle ilçe merkezine okul servisimiz mevcuttur.

İlçe merkezine uzaklık,14 Km İl Merkezine Uzaklık 74 Km

DÖĞER KÖYÜ /DİCLE /DİYARBAKIR